Ezekben tudunk segíteni

Standard sátraink

Standard mérettel és nyomás nélküli ponyvával rendelkező sátraink rövid határidővel vagy akár készletről is megrendelhetők. A saját fejlesztésű, 100%-ban európai alapanyagokból készült és Magyarországon gyártott termék aktuális raktárkészletéről, vagy az esetleges gyártási idejéről érdeklődjön a megadott elérhetőségeink egyikén.

Egyedi sátorgyártás

Ha profi megjelenést szeretnél a rendezvényeken, kiemelten fontos egy megbízható, precíz partner kiválasztása. A saját gyártásnak köszönhetően, sátraink teljes mértékben Ügyfeleink igényeire formálhatók.  Az egyedi méretű szerkezeten át a „full print” -es megjelenésig. Szükség esetén csapatunk nem csak a gyártásban, a grafikai tervezésben is segítő kezet nyújt.

Sátor bérlés

Cégünk a kisebb családi összejövetelektől az egészen nagy, akár több száz fős rendezvények lebonyolításában is megállja a helyét. A 3×3-as pavilonoktól a padokon, asztalokon át az 1200 négyzetméteres sátorrendszerekig. Az aktuális foglaltságról, illetve a bérlés feltételeiről tájékozódjon elérhetőségeink valamelyikén.  

Sátorjavítás

Ezek a sátrak az esetek többségében szabadtéren vannak felállítva, ezáltal folyamatosan ki vannak téve az időjárási körülményeknek, így elengedhetetlen a megfelelő szerviz biztosítása. Csapatunk gyors és szakszerű segítséget nyújt a sátrainkat ért károk esetén, tájékozódjon elérhetőségeink valamelyikén.

Reklámhordozók

Professzionális UV nyomtatónknak köszönhetően szinte bármilyen reklámhordozó legyártásában számíthat ránk. Legyen szó tábláról, molinóról, roll-up-ról, csempéről vagy üvegről. Precíz munkával és gondos odafigyeléssel állunk Ügyfelelink rendelkezésére.
Kérjen ajánlatot még ma!

Érdekel valamelyik szolgáltatásunk?

Töltsd ki az alábbi űrlapot és 24 órán belül keresni fogunk.