Kiegészítők

Asztalok

A kis helyigényű, könnyű szerkezetű, de nagy teherbírású gyorsan felállítható asztalokat igény szerint OSB vagy tetszőleges színű bútorlappal gyártjuk. Az árak csak a szerkezetre vonatkoznak, a fedlapokat külön lehet megrendelni.

Esőcsatorna

Két sátor összekapcsolása esetén nem csak összetartja a sátrakat, de a csapadékot is elvezeti egyik irányba. 5 cm tépőzárral kapcsolódik a sátorhoz. Pvc anyagból készül

LED lámpatest

Négykaros ledlámpa csoport, egy speciálisan a sátorhoz kapcsolható szerkezeten. Teljesítménye: 4×20 W

Oldalfal táska

Az oldalponyvák védelmére szolgál. Zippzáras fekete táska, markolatfül kiképzéssel. Megrendeléskor kérjük feltüntetni mekkora sátorhoz lesz rendelve.

Összekötő bilincs

Két, vagy több sátrat lehet vele stabilan összekapcsolni. 2 láb összekapcsolásához 2 db javasolt. Rendeléskor vedd figyelembe a láb méretét!

Négyszög Talpsúly

Acél vaslemez felület-kezelve. használata akkor indokolt, amikor nem lehet cövekkel rögzíteni, pld, ha szilárd felületen állítjuk fel a sátrat. Súlya. 9 kg, ezért minden lábra 1 db-ot javaslunk. Rendeléskor vedd figyelembe a láb méretét!

Tölthető sátorsúly

Pvc anyagból készült zárható homokzsák. Töltehető vízzel, homokkal, vagy sóderral. Használata akkor indokolt, amikor nem lehet cövekkel rögzíteni. Például, ha szilárd felületen állítjuk fel a sátrat. Minden lábra 1 db-ot javaslunk.

Váztáska

A váz, és a tetőponyva védelmére szolgál. Nem kell belerakni, csak a tetején ráhúzni, ezért egy személy is elég hozzá.

Záráskönnyítő

A nyitás és zárás könnyítését szolgáló szerkezet, amely utólag is felszerelhető a sátorra, a sátor szétszerelése nélkül.

 A termék már rendelhető, folyamatos gyártás alatt van.

Előtető

Utólag is felszerelhető sátor elő-tető pvc anyagból. Percek alatt felszerelhető. Nagyon stabil szerkezet. Célja: a vásárlók védelme az időjárástól.

Járólap

Járólap sátrakhoz. Négyzetméterenként vásárolható, csúszásmentes gumival.

Rendelést adnál le? Vagy csak kérdésed van?

Töltsd ki az alábbi űrlapot és 24 órán belül keresni fogunk.