www.alutent.hu/multibox
www.kunmadarasmotorsport.hu
www.gumiwebshop.hu


Bemutatkozás

Az alutent Bt. 2000-ben alakult. Fő profilunk az alutent alumínium rendezvénysátor, party sátor gyártása, forgalmazása és bérbeadása. Cégünk 400 nm -es műhelye és irodája lehetővé teszi munkáink gyors, gördülékeny kivitelezését, eszközeink karbantartását. Sátraink a legkülönbözőbb célra használhatóak: garázsnak, télikertnek, medence befedésére, rendezvények elmaradhatatlan kellékeként...
Kultúrális-, politikai-, sportrendezvények, kiállítások alkalmával, akár több sátor egybeépítésével reprezentatív, nagy tereket lehet nyerni. Nagy hangsúlyt helyezünk sátraink elegáns megjelenésére, vásárlóink megelégedésére.

Filozófiánk alapja:
MINDENT A MEGRENDELŐKÉRT

Ezért próbálunk egyedi igényeknek is eleget tenni. Ezt a gondolatot szolgáltatásainkban és árainkban egyaránt igyekszünk érvényesíteni és viszonteladóinktól is ezt várjuk el. Állandó partnereink száma bizonyítja, hogy a pontosság, a korrekt szolgáltatás meghozza gyümölcsét.
Üzleti tevékenységünket hosszú távra tervezzük! Mi 10 év múlva is a piac részesei szeretnénk lenni. Ez a szemlélet alapja a viszonteladóinkkal kötött szerződéseinknek. Termékeink állandó magas színvonalát, termékpalettánk folyamatos b?vülését garantálja munkatársaink rátermettsége, szakképzettsége és megbízhatósága. A külföldi piac résztvev?jeként, valamint a magyar piac meghatározó szereplőjeként célunk az, hogy színvonalas munkáinkkal, minőségi termékeinkkel újra és újra kivívjuk ügyfeleink legteljesebb megelégedését.

Szlogenünk: Profi sátor, profiknak! 

Tájékoztatjuk az ügyfeleinket, és a viszonteladóinkat, hogy az eddig használt kereszt-tartó csöveket (15x25x1,5) erősebbre cseréltük (15x30x1,5. Az új anyag ötvözete: AlMg4

A különbségről az alumínium gyártója ezt írta: 

Normális körülmények között az ügyfél nem érez különbséget a két anyag között. Mindkét cső azonos mértékben rugalmas. A különbség csak akkor érzékelhető, ha olyan mérvű terhelés éri a csöveket, ami maradandó alakváltozást okoz. Ezt a folyáshatár = Rp0,2 érték mutatja meg. Amikor a cső a rá nehezedő terhelés során eléri a folyáshatárt, akkor a ránehezedő terhelés megszűnése után már nem nyeri vissza eredeti alakját, hanem görbe marad, azaz maradandó alakváltozást szenved. A régen használt anyagminőségű csövek szabvány szerinti minimális folyáshatár értéke Rp0,2 min: 240 N/mm?, míg az új anyagminőségű hegesztett csöveké 340 N/mm?. Ez a 100 N/mm? különbség azt jelenti, hogy az új minőségű cső 40 %-kal nagyobb terhelést bír ki végleges deformáció nélkül. Ennek a jelentőségét sátrak esetében a rendkívüli időjárási viszonyok között (váratlanul lecsapó erős szél, viharos időjárás) stb.

Ezt az információt azért tesszük fel a honlapunkra, hogy a megrendelőink tisztában legyenek azzal, hogy a legjobb minőségű anyagból készülnek a sátraink, melyek jóval nagyobb terhelést is kibírnak, mint más sátrak. A fenti példa a gyártó által általánosan gyártott (korábban szállított nekünk) illetve a mostani anyagminőségű csövek egymáshoz való összehasonlítása. Nem tudjuk, mekkora lenne a különbség, ha egy olyan csővel hasonlítanánk össze, amiből más (pl. kínai) sátrak készülnek. Elképzelhető, hogy a különbség még nagyobb lenne. 

   

Hajdu Béla

ügyvezet?

alutent Bt.Copyright © 2009 created by GBaRT